Botox i Falköping

Här kan du hitta en behandling i form av botox i Falköping hos någon av följande företag. Klicka på ortsnamnet för att filtrera listan till att gälla endast det ortsnamnet.

Se alla privatkliniker som kan erbjuda botox i Sverige.

Kosmetisk Kirurgi, Falköping

I närheten

Plastikakademin, Linköping
Plastikhuset AB, Linköping
Kosmetisk Kirugi, Linköping
Nettelblad Hans Private Plastic Surgery AB, Linköping

Botox är ett läkemedel som tillverkas av proteinet botulinum som är den mest kraftfulla neurotoxin som människan känner till. Samma gift kan orsaka livshotande förgiftning. Men i små doser kan läkare använda den i olika kosmetiska och medicinska procedurer. Utspädd botox kan injiceras i specifika muskler för en kontrollerad försvagning. Effekten brukar bestå i tre till fyra månader.

Vanlig användning av botox:

  • tar bort rynkor och veck i ansiktet
  • kan reglera svår svettning
  • kan användas för att behandla okontrollerade ögonblinkningar
  • kan användas för att korrigera sneda eller skelande ögon
  • kan användas för att motverka cervikal dystoni som är en sjukdom som orsakar allvarliga muskelsammandragningar.

Processen som innefattar botox är snabb och ingen bedövning krävs. Botox injiceras med hjälp av en fin nål. Redan inom en vecka brukar man kunna se det slutgiltiga resultatet. Biverkningar i form av muskelsvaghet, huvudvärk och influensaliknande symptom kan uppstå. Gravida eller ammande kvinnor bör undvika botoxbehandling. Antiinflammatoriska mediciner bör avstås i minst två veckor innan behandling. Minst en vecka innan behandling bör också alkohol avstås för att minska risken för uppkomsten av blåmärken. Det är viktigt att patienten informerar sin läkare om sin medicinska historia om allergier eller allvarliga sjukdomstillstånd, innan en botoxbehandling genomförs.

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...