Fettsugning med laser i Falköping

Här kan du hitta en behandling i form av fettsugning med laser i Falköping hos någon av följande företag. Klicka på ortsnamnet för att filtrera listan till att gälla endast det ortsnamnet.

Se alla privatkliniker som kan erbjuda fettsugning med laser i Sverige.

Kosmetisk Kirurgi, Falköping

I närheten

Plastikhuset AB, Linköping
Kosmetisk Kirugi, Linköping

Fettsugning i traditionell mening är en typ av kosmetisk kirurgi i vilken extra fett från en persons kropp avlägsnas genom en sugningsprocess. Fettsugning med laser kallas också Laser lipo. Laser lipo är en metod som är enklare att genomföra jämfört med en normal fettsugning. Vid utförandet av Laser lipo så minskar svullnader och blodförlusten blir obefintlig eller minimal. Väldigt små kanyler används vid utförandet så att risken för infektion minskar. Laser lipo medför också att huden dras åt där extra fett sugs. När laser lipo-tekniken utförs så används väldigt små instrument vilket minskar ärrbildning.

Laser lipo - behandlingen är både trygg och enkel. Vid utförandet kan patienten uppleva en mild smärta men det är möjligt att få smärtlindrande. Tekniken är effektiv på såväl män som kvinnor. Laser lipo stramar inte bara åt huden utan förbättrar även kroppens kontur. Laser lipo kräver inga stygn, och heller inga droger som exempelvis narkos. Därför förblir patienterna vakna under processen. Operationen är snabbt genomförd och patienten kan återgå till den normala rutinen inom samma vecka. De biverkningar som kan uppstå med laser lipo är tillfälliga domningar, svullnader och blåmärken.

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...