Fettsugning i Lund

Här kan du hitta en behandling i form av fettsugning i Lund hos någon av följande företag. Klicka på ortsnamnet för att filtrera listan till att gälla endast det ortsnamnet.

Se alla privatkliniker som kan erbjuda fettsugning i Sverige.

Citadellkliniken AB Dr Göran Elmerstig, Lund

I närheten

Citadellkliniken Dr Nordqvist, Helsingborg
Plastikkirurgi i Helsingborg, Helsingborg
Citadellkliniken AB, Helsingborg
Akademikliniken, Malmö
Bröstkliniken dr Sanden AB, Malmö
Doktor Göran Sandén, Malmö
Opitz Plastikkirurgiska Klinik, Malmö
Sanuskliniken AB, Malmö
Scanstadkliniken dr Finn Worm Knudsen, Malmö
Plastikkirurgi i Hässleholm AB, Stoby

Fettsugning är en teknik som avlägsnar fett under huden genom en sugningsprocess. Fettsugning kan i allmänhet ta bort extra fett från rumpa, mage, haka, hals, lår, armar, vader och rygg. Metoden har kommit att bli mycket vanlig för att avlägsna extra fett, och används mestadels för att förbättra utseendet hos patienten. Processen innebär att en persons vikt kan stabiliseras. När en person ökar i vikt så blir också fettcellerna större i volym, och fettsugningen hjälper till att avlägsna dessa fettceller. Fettsugning är inte en heltäckande lösning utan fettet som kan tas bort är begränsat. Fettsugning är ett alternativ för människor som inte kan uppnå önskvärda resultat genom att ändra sin livsstil. Experterna säger att fettsugning är ett bra alternativ för de som har en bra hudton och bra elasticitet i huden.

Det finns några risker förknippade med fettsugning. Infektioner och domningar kan uppstå. Och tas för mycket fett bort så kan det uppstå knöligheter eller bucklor i huden. Fettsugning kan också orsaka njur- eller hjärtsvikt på grund av förändringar i fett- och vätskenivån. Dessutom kan de svullnader som uppstår efter en fettsugning ta sex månader på sig att återgå.

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...