Penisförstoring

Här kan du hitta en behandling i form av penisförstoring hos någon av följande företag. Klicka på ortsnamnet för att filtrera listan till att gälla endast det ortsnamnet.

Plastikakademin, Linköping
Akademikliniken, Malmö
Opitz Plastikkirurgiska Klinik, Malmö
Gamla Stans Laser & Kirurgmottagning, Stockholm
Godoc AB, Stockholm

Genom att öka hormonproduktionen hos män kan penisförstoring vara möjligt. Ökningen kan uppträda i så väl längd som omkrets. Dessutom kan penisens hårdhet öka. Dessvärre görs det reklam med förfalskade produkter tillsammans med de naturliga. Det gör det svårt att finna metoder med permanenta resultat. Ett naturligt sätt att förstora penisen är genom att utsöndra manliga hormoner från körtlarna, men det finns också kirurgiska metoder som har tagits fram för att öka längd och omkrets. Vissa kosmetiska och fysiska tekniker tillämpas också, och bland annat är det möjligt att genomföra en injektion av silikon och PMMA i både penis och pung.

Vad som framkommer av forskning är att de kirurgiska metoderna är effektiva för ökad omkrets av penis. I en del fall förekommer det biverkningar i form av förlorad känslighet, oförmåga att genomföra samlag och deformationer av penis. En tredjedel till en halv del av penisen finns inuti kroppen, och läkare kan genomföra ingrepp som syftar till att frigöra ligament för att öka längden av penis.

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...