Translase

Här kan du hitta en behandling i form av translase hos någon av följande företag. Klicka på ortsnamnet för att filtrera listan till att gälla endast det ortsnamnet.

Novius Ögonklinik, Stockholm

Translase liknar ELSA-behandling och det är möjligt att korrigera de flesta synproblemen. Många studier visar att Translase är en mycket säker behandling och det är endast hornhinnans yta som behandlas. Personer med mycket tunna hornhinnor kan genomgå denna behandling.

Veckan innan behandling så bör man undvika att använda mjuka kontaktlinser, men även make-up de närmsta dagarna innan behandlingen. Det är också olämpligt att genomföra en Translase- behandling om man har feber eller en pågående infektion.

Efter en Translase- behandling så brukar ögat vara ljuskänsligt och det kan komma rikligt med tårar. Det är möjligt att lindra med hjälp av mörka solglasögon eller med smärtstillande piller. Man bör också undvika att vistas i dammiga miljöer, använda make-up och undvika att bada pool på en månad. Däremot är det ok att duscha och bada i vanligt kranvatten. Translase är en metod som används världen över och sällan har det uppstått komplikationer. Dock har det rapporterats få fall av uppstådda infektioner. Dessutom kan ögonen en kort period efter behandling uppfattas som något torrare men detta kan korrigeras med ögondroppar.

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...