Hitta Floating i Bandhagen

Här kan du hitta en mottagning, privatklinik eller liknande som ryms inom kategorin Floating i Bandhagen. Klicka på ett ortsnamn för att söka på andra mottagningar i denna ort. Du kan också klicka på ett specifikt företag i Bandhagen för att läsa mer om var du kan hitta det.

Behandlingar hos Floating-inrättningar

Alla Floating-inrättningar i Bandhagen

Floating Hotel AB, Bandhagen

I närheten

FloatingKällan i Danderyd AB, Danderyd
Floating Center i Stockholm AB, Hägersten
Alternativhälsan Östermalm Floating, Stockholm
Floating Rest International AB, Täby

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...
 

Boka behandling hos Floating genom Bokadirekt.se redan idag

Om Floating

Floating är en behandlingsteknik som är till för at lindra stress och kronisk smärta. Tekniken går ut på att patienten ligger i en flyttank ett antal sessioner, totalt avskärmad från yttre sinnesintryck. Tanken är fylld med ca 25 cm vatten som har blivit berikat med salt vilket gör att personen som ligger i vattnet flyter och uppfattar att han eller hon är viktlös.

Behandlingen pågår normalt sätt i en timme under vilken vattnet renas cirka tre gånger. Under behandlingens avslutande tredjedel ändras hjärnvågorna hos patienten till liknande de som finns precis innan man somnar. I flyttanken pågår detta dock utan att man förlorar medvetandet. Floating är bevisat att ha en god effekt när det kommer till smärta och stress. En undersökning visar att 22 % av 140 patienter blivit totalt fria från sina långvariga symptom. 56 % upplevde klar förbättring. Koncensus bland många utövare är att ca 12 sessioner räcker för att bota/lindra ångest, stress eller depression.