Hitta Healer i Åkersberga

Här kan du hitta en mottagning, privatklinik eller liknande som ryms inom kategorin Healer i Åkersberga. Klicka på ett ortsnamn för att söka på andra mottagningar i denna ort. Du kan också klicka på ett specifikt företag i Åkersberga för att läsa mer om var du kan hitta det.

Behandlingar hos Healers

Alla Healers i Åkersberga

Healingkällan, Åkersberga

I närheten

Hälsans Hus, Gustavsberg
Reconnective Healing & The Reconnection, Johanneshov
Annes Healing, Kungsängen
Uffes Reiki och Healing, Märsta
Marias Healing-Källa, Sollentuna
Sven Holm Akupunktör, HälsoTriaden, Solna
Healing & Beauty Colours, Spånga
Phenixkliniken, Stockholm
Cepheus Institutet för Healing och Helhetster, Stockholm
Anna Farfalla Lepidoptera, Stockholm
Got Health, Tyresö
Spirituel Healing Center, Vällingby

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...
 

Boka behandling hos Healer genom Bokadirekt.se redan idag

Om Healer

Healing är en typ av alternativ medicin. Kort man förklara healing som behandling av sjukdomar genom andliga metoder. De som tror på läkekonsten menar att man kan bota sjukdomar genom exempelvis böner eller handpåläggningar. Healing som läkekonst är inte vetenskapligt bevisat, dock finns det dokumenterade fall där behandling genom healing gett resultat. Det är dock omöjligt att veta om det beror på läkekonsten eller något annat. Många traditionella läkare menar att de fall där healing fungerat egentligen beror på den så kallade placeboeffekten, det vill säga att de behandlade tror på metoden så pass mycket att de faktiskt blir friskare.

Grundtanken med healing är att de olika behandlingarna ska öka blodgenomströmningen som i sin tur ska öka kroppens förmåga att läka. Healing ska enligt denna tes även lindra smärta och frigöra energi. Healing kritiseras ofta eftersom det förekommer att föräldrar som tror på metoden vägrar låta sina barn behandlas på andra sätt vilket i vissa fall är totalt livsfarligt.