Hitta Plastikkirurg i Uppsala

Här kan du hitta en mottagning, privatklinik eller liknande som ryms inom kategorin Plastikkirurg i Uppsala. Klicka på ett ortsnamn för att söka på andra mottagningar i denna ort. Du kan också klicka på ett specifikt företag i Uppsala för att läsa mer om var du kan hitta det.

Behandlingar hos Plastikkirurger

Alla Plastikkirurger i Uppsala

AB Laser & Estetik Uppsala, Uppsala
Chic Clinic by Clarion Hotel Gillet, Uppsala
Estaviakliniken, Uppsala
Hair Free Uppsala, Uppsala
Läkarhuset i Uppsala, Uppsala
Promeduc Medical AB, Uppsala

I närheten

Skandinaviskt Plastikkirurgiskt Centrum SPC, Falun
Plastikkirurgen i Örebro AB, Örebro
De Vitanova Estetisk Plastkirurgi, Örebro

Vad söker du?Var?
tex. fotmassage, fettsugning, floating...tex Stockholm, Malmö, Lidingö...
 

Boka behandling hos Plastikkirurg genom Bokadirekt.se redan idag

Om Plastikkirurg

Plastikkirurgi syftar till alla typer av operationer vars syfte inte är att bota en sjukdom som är akut. Plastikkirurgi är uppdelad i två övergripande delar, estetisk och rekonstruktiv. De båda innebär ungefär vad de heter:

Estetisk plastikkirurgi är sådant som bröstimplantat, näsoperationer eller fettsugning. Oftast är klinikerna inom den privata sektorn. Det utförs ca 25 000 ingrepp om året i Sverige och även om merparten av ingreppen görs på kvinnor är andelen män som opereras ständigt ökande.

Rekonstruktiv plastikkirurgi är sådant som opererar medfödda defekter. I grunden för att rekonstruera kroppen. Det kan röra sig om missbildningar, brännskador, transsexuella operationer (dvs. könskorrigering) och bröstförminskningar. Här blir gränsen med estetisk plastikkirurgi ganska svävande eftersom det är svårt att i alla fall bedöma om den typen av operation är för estetiska eller praktiska syften.